UItgangborden

Dit jaar hebben we onze uithangborden uitgebreid met nieuwe modellen. De bestaande borden zijn gebleven en nieuwe uithangborden zijn inmiddels toegevoegd.

Uithangborden zijn naamborden die aan een frame hangen. Ze worden haaks op de gevel bevestigd en steken uit richting de straatzijde. Daarmee is een uithangbord niet voor iedere woning of bedrijf geschikt.

Goedkope uithangborden van gietijzer

Doorgaans ligt de prijs van een uithangbord wat hoger dan een normaal naambord. Een uithangbord bestaat naast het bord ook uit een frame. Er zit meer materiaal in een uithangbord dan in een standaard naambord.

Onze nieuwe lijn uithangborden zijn gemaakt van gietijzer. De verschillende modellen variëren in vorm en afmeting. De uithangborden hebben stuk voor stuk een klassieke uitstraling.

Uithangbord met logo

Ook bieden we nieuwe uithangborden die voorzien kunnen worden van een logo. In basis bieden we twee type frames. Een sierlijk frame met krullen en een modern recht frame.

Deze frames worden voorzien van een wit onderbord dat in zijn geheel voorzien kan worden van een kleur, logo of tekst. We bieden de onderborden in verschillende vormen en kunnen in diverse maten geleverd worden.

Kies je ook voor een uithangbord

Een uithangbord heeft charme en draagt bij aan het karakter van je woning of bedrijf. Een uithangbord is zeker niet altijd een passende oplossing. Met name door het uitsteken moet de locatie echt geschikt zijn. Een van de voordelen is dan ook dat je naambord van twee richtingen goed zichtbaar is.