Wanneer naamplaatjes wisselen is het handig als dat eenvoudig kan zonder schade aan te brengen. Meestal is dat bij een enkel naamplaatje heel eenvoudig. Je bestelt een naamplaatje in dezelfde afmeting en het probleem is opgelost.

naamplaatjes rommelig

Bij een complex met meerdere woningen ligt dat meestal net wat anders. In veel gevallen worden woningen in eerste instantie netjes opgeleverd met naamplaat. In de loop der jaren zien we vaak dat naamplaatjes niet worden aangepast, kapot zijn of vervangen worden door naamplaatjes in een andere kleur, lettertype of afmeting. Na een paar jaar is het een chaos op het bellentableau of naast de voordeur.

Hoe voorkom je naamplaatjes chaos?

Voor veel mensen die een complex wonen is bovenstaande helaas herkenbaar. Er zijn verschillende manieren om dit te voorkomen of op te lossen. Hier wat tips die helpen bij het beheren van de naamplaatjes.

  1. Stel een beheerder aan die mutaties bij bijvoorbeeld verhuizingen bijhoudt;
  2. Kies een vaste leverancier voor het maken van naamplaatjes;
  3. Laat het ontwerp van je naamplaatjes opslaan voor herproductie;
  4. Zorg voor een duidelijk protocol voor naamplaatjes (bijvoorbeeld bij de VvE);
  5. Bestel ook wat blanco naamplaatjes in het geval van verhuizing;
  6. Zorg dat naamplaatjes makkelijk vervangbaar zijn.

Naamplaathouder voor het eenvoudig vervangen van naamplaatjes

voorbeeld naamplaathouders

In sommige gevallen is er bellentableau aanwezig. Hierbij kunnen naamplaatjes makkelijk worden vervangen zonder te hoeven schroeven of te boren. Wanneer dit niet het geval is kan een naamplaathouder de uitkomst bieden.

Een naamplaathouder zorgt ervoor dat een naamplaatje makkelijk kan worden vervangen. Wij bieden een uitgebreidt assortiment aan naamplaathouders. Zo bieden we voor iedere situatie wel een oplossing. Zo bieden we zowel enkele als dubbele naamplaathouders met bijvoorbeeld een kliksysteem of veertje. Deze zijn ook in verschillende maten leverbaar en in de materialen kunststof en aluminum. Bovendien kunnen we er een huisnummer in graveren en of de naamplaathouder voorzien van een beldrukker gat.

We bieden een ruim assortiment met standaard naamplaathouders. Het kan natuurlijk voorkomen dat de juiste naamplaathouder er niet tussen zit. In dat geval is het ook mogelijk om een naamplaathouder op maat te maken.

Specifieke naamplaatjes

Wanneer er een bellentableau of naamplaathouder in een complex aanwezig is dan hebben deze naamplaatjes meestal een specifieke maat. Wij maken speciaal voor dergelijke oplossingen passende naamplaatjes in verschillende diktes en afmetingen.

Gaat u zelf de naamplaatjes graveren? Dan kunnen we ook blanco naamplaatjes op maat leveren.