Bewegwijzering

Bewegwijzering doet waar het voor staat. Althans, als het goed wordt uitgevoerd. Een wegwijzer zorgt ervoor dat diegene die zoekt zal vinden. We zien bewegwijzering vrijwel overal zoals boven en langs de weg, op school, bedrijventerreinen en kantoren.

Wij maken voornamelijk bewegwijzering voor in en rondom gebouwen. Dat kunnen bijvoorbeeld gevelborden zijn maar ook kleinere producten zoals naamplaathouders, deurbordjes, schuifbordjes of pictogrammen. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen beperken we ons niet tot het standaard aanbod. Bij bewegwijzering worden er dan ook veelal maatwerk producten geleverd. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden en kunnen we bijna altijd wel een passende oplossing bieden.

Bewegwijzering laten maken

Belangrijk bij bewegwijzering is in eerste instantie dat de oplossing functioneel is. Maar we begrijpen dat het oog ook wat wilt. We werken daarom met uiteenlopende materialen en technieken wat betreft montage en opdruk.

Om snel en goed te kunnen adviseren is het belangrijk om zelf al goed de situatie te bekijken. Een paar handige zaken kunt u zelf misschien alvast controleren:

Korte zelfcheck

  • Wordt het binnen of buiten geplaatst;
  • Is het voor tijdelijk of permanent gebruik;
  • Wat is de maximale afmeting;
  • Welke taal wordt er gesproken;
  • Wat is de gewenst uistraling;
  • Moet er bij het ontwerp rekening worden gehouden met een huisstijl;
  • Op welke ondergrond zal het worden geplaatst;
  • Hoe groot is de kans op vandalisme;
  • Mag er in worden geboord of op worden geplakt?

Sommige vragen zijn misschien voor de hand liggend maar zijn voor het ontwerpen van groot belang. Uiteraard is speelt het ook een belangrijke rol of het gaat om bijvoorbeeld een enkel bordje of een groot project.

Bewegwijzering ontwerpen

Het ontwerpen van bewegwijzering is soms een heel eenvoudig klusje. Toch kan zelfs bijvoorbeeld een kleine bordje al van groot belang zijn. Het is dan ook mogelijk om voor een bewegwijzeringsplan een ontwerp te laten maken. Onze professionele ontwerpers helpen graag bij het ontwerpen van heldere bewegwijzering.

Vragen of advies nodig?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Werp ook even een blik op de Korte zelfcheck hierboven in de tekst.