Naamplaatjes op maat

Je zoekt een naamplaatje voor bijvoorbeeld bij je voordeur en ondanks het enorme aanbod van verscheidene naamplaatjes in de websop kan je net niet die ene specifieke maat vinden waar je naar op zoek bent. Het bestellen van naamplaatjes in specifieke afmetingen is nu direct mogelijk. We bieden keuze uit gegraveerde naamplaatje op maat van kunststof, messing en aluminium. Bestellen is eenvoudig en kan direct via de webshop.

Afhankelijk van het materiaal bieden we verschillende opties. Je kiest de breedte en hoogte. Deze maten worden op de millimeter nauwkeurig voor je aangepast. Dan kies je de gewenste opdruk, lettertype en uitlijning. Het aantal tekstregels wordt bepaald door de hoogte van je naamplaatje. De laatste optie is het kiezen van de bevestiging. Je geeft hier aan hoe je het naamplaatje wilt gaan bevestigen. De opties zijn geen, zelfklevend of met schroeven.

Naamplaatje op maat

Het messing naamplaatje op maat wordt standaard gemaakt van 1-1,5 mm dik messing. We gebruiken graveermessing ms-58. De dikte varieert afhankelijk van de dikte van grootte van het naamplaatje. Bij messing wordt de opdruk standaard verdiept gegraveerd. Na het graveren wordt de opdruk ingelakt met een zwarte lak. Na het inlakken wordt de toplaag gegumd waardoor een geborstelde structuur ontstaat.

Voor het kunststof naamplaatje op maat gebruiken we resopal. Dit is een gelaagd graveerkunststof met standaard een dikte van 1,6 mm. Het materiaal bestaat uit twee lagen kunststof met een contrasterende kleur. Na het graveren wordt de onderliggende laag kunststof zichtbaar. We bieden dit type kunststof in verschillende kleurencombinaties.

Het aluminium naamplaatje op maat wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium met een dikte van 1 -2 mm. De dikte wordt bepaald aan de hand van de grootte. Standaard gebruiken we zilverkleurig aluminum met een rvs look toplaag. De opdruk wordt verdiept gegraveerd en daarna voorzien van zwarte lak.

Hoewel we zoveel mogelijk opties via deze weg beschikbaar willen maken zijn er nog altijd meer mogelijkheden dan we tot nu toe aanbieden.. Wanneer je andere wensen hebt zoals de plaatsing van de boorgaten of de hoogte van de tekst dan kan je deze wensen doorgeven bij het opmerkingen veld in de laatste stap van het afrekenproces. In veel gevallen kunnen we tegemoet komen aan je wensen.

Voor alle andere opties en vragen we je even contact met ons op te nemen.