Hoe wordt een bedrijfsnaambord ontworpen

Hoe wij met uw aanvraag aan de slag gaan, hangt van uw keuzes af. Wilt u een logo met uw bedrijfsnaam op het bord hebben? Of juist alleen uw bedrijfsnaam? En wilt u dat er kleuren op het bord te zien zijn of juist niet? Afhankelijk van uw wensen, kiest u een materiaal uit. Wanneer u op onze website op een materiaal klikt, ziet u de verschillende producten staan die wij van dit materiaal aanbieden. Vervolgens kunt u kiezen of u het bord zelf wilt ontwerpen of niet.

Zelf een naambord ontwerpen

Wilt u uw bedrijfsnaambord zelf ontwerpen? Dan klikt u op ‘Ontwerp zelf’ naast het product van uw keuze. Daarna kunt u zelf het naambordje ontwerpen. U kunt onder andere het lettertype en lettergrootte kiezen. Het grote voordeel van deze tool is dat per materiaal de geschikte opties toe te passen zijn. Hierdoor zal het nooit voorkomen dat u een ontwerp maakt waarvan u achteraf hoort dat het op het door u gekozen materiaal niet bedrukt kan worden. Dat is natuurlijk wel zo fijn!

Niet zelf een naambord ontwerpen

Wilt u liever niet zelf uw naambord ontwerpen? Dan kunt u gebruikmaken van onze Ontwerpstudio. Om een goed resultaat te kunnen leveren, werken wij het liefst met goede, kant-en-klare bestanden.

Wij zien graag dat de bestanden die u naar ons opstuurt aan de volgende specificaties voldoen:

  • Kleuren in CMYK;
  • Het bestand is vector gebaseerd opgeslagen als .pdf, .ai of .eps;
  • De teksten zijn omgezet naar lettercontouren (outlines).

Lukt u het niet om bestanden te ontwikkelen die aan deze specificaties voldoen? Dan kunnen wij u hier altijd bij helpen.

Ontwerp op maat

Naast dat u bij elk materiaal uit een van onze standaard afmetingen kunt kiezen, kunnen wij u ook een bedrijfsnaambord op maat leveren. Het beste kunt u hierover met ons contact opnemen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn en denken graag met u mee over een passende oplossing.

Proefdruk

Wij vinden het erg belangrijk om topkwaliteit te leveren. Om dit te kunnen waarborgen, houden wij goed de kwaliteit in de gaten van de bestanden die u aanlevert. Bovendien vinden wij het erg belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat. Daarom maken wij altijd geheel kosteloos eerst een proefafdruk. Deze sturen wij naar u op. Is de proefdruk nog niet helemaal naar wens? Dan passen wij het ontwerp aan. Vervolgens zullen wij weer een proefafdruk sturen.

Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan zullen wij het definitieve naambord drukken en naar u opsturen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Bij Naambordencentrale zijn er dus meerdere manieren om aan een bedrijfsnaambord te komen. Welk middel u ook kiest: bij ons krijgt u altijd het gewenste eindresultaat.

Wilt u graag een bedrijfsnaambord, maar heeft u er nog een aantal vragen over? Of wilt u graag een bedrijfsnaambord op maat laten maken? In beide gevallen mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.