Hekbord 30 x 15 cm

€ 18,00
Inclusief BTW
Levertijd:
5 werkdagen
Vragen of advies nodig?
Dan horen wij dat graag. Mail , chat of
bel ons op 085 40 126 43
Begin met samenstellen

Productinformatie

Ontwerp je eigen hekborden of laat het ontwerp door ons maken. Deze hekborden hebben een afmeting van 30 x 15 cm en zijn geschikt voor allerlei opdrukken zoals teksten met bijvoorbeeld een waarschuwing, een afbeeldingen of een logo. 

Dit type hekbord wordt gemaakt van het ijzersterke materiaal Dibond. Het is lichtgewicht, weerbestendig en eenvoudig te monteren middels de voorgeboorde gaatjes en meegeleverde tie wraps. 

Let op: De minimale afname bedraagt 10 stuks.

Specificaties

Specificaties
Artikel hekbord-300x150mm
Afmeting 30 x 15
Materiaal Dibond
Bevestiging Tie wraps

Onderhoud

Dit hekbord vereist vrijwel geen onderhoud. Schoonmaken kan het best gedaan worden met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Proefdruk

Je kan dit product zelf ontwerpen met de ontwerp-module. Lukt het niet om zelf te ontwerpen? Vraag dan om hulp via het chatvenster of vraag gratis een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43 of gebruik de chatfunctie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2016 - 2023 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.