Hekbord 20 x 10 cm

€ 16,50
Inclusief BTW
Levertijd:
5 werkdagen
Vragen of advies nodig?
Dan horen wij dat graag. Mail , chat of
bel ons op 085 40 126 43
Begin met samenstellen

Productinformatie

Set hekborden met een afmeting van 20 x 10 cm. Deze hekborden worden gemaakt van Dibond en zijn weerbestendig. Dit materiaal heeft als voordelen dat het weerbestendig, ijzersterk en lichtgewicht is.

We kunnen iedere gewenste opdruk aannbrengen omdat de opdruk in full color wordt gedrukt. Deze hekborden kunnen bijvoorbeeld worden bedruk met het bedrijfslogo of een waarscuwingstekst. Je kunt zelf het ontwerp maken of een ontwerp uploaden. 

De hekborden zijn te bevestigen middels de voorgeboorde boorgaatjes gaatjes en tie wraps (meegeleverd).

Let op: De minimale afname bedraagt 10 stuks.

Specificaties

Specificaties
Artikel hekbord-200x100mm
Afmeting 20 x 10
Materiaal Dibond
Bevestiging Tie wraps

Onderhoud

Dit hekbord vereist vrijwel geen onderhoud. Schoonmaken kan het best gedaan worden met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Proefdruk

Je kan dit product zelf ontwerpen met de ontwerp-module. Lukt het niet om zelf te ontwerpen? Vraag dan om hulp via het chatvenster of vraag gratis een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43 of gebruik de chatfunctie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2016 - 2023 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.