Welke toegevoegde waarde heeft een bedrijfsnaambord?

Veel bedrijven hebben hun kantoor voorzien van een bedrijfsnaambord. Maar heeft een bedrijfsnaambord wel een toegevoegde waarde? En wat is die toegevoegde waarde precies?

Waarom kiezen voor een bedrijfsnaambord?

Het is om verschillende redenen een goed idee om een bedrijfsnaambord te laten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Om uw klanten duidelijk te maken dat u in het gebouw bent gevestigd, kunt u een bedrijfsnaambord op te hangen.

Ook als u niet een gebouw met andere bedrijven deelt, is het een goed idee om een bedrijfsnaambord aan te schaffen. Hang het bord op een goed zichtbare plek op, zodat bezoekers en klanten uw bedrijf goed kunnen vinden.

Zichtbaarheid en klantvriendelijkheid

Dankzij een bedrijfsnaambord kunnen bezoekers en klanten u goed vinden. Door een bedrijfsnaambord op te hangen, maakt u aan de klant kenbaar dat u hem helpt uw bedrijf te vinden. Hierdoor komt uw bedrijf direct een stuk klantvriendelijker over. En hangt u het bord op een goed zichtbare plek? Dan dient het ook nog eens een beetje als reclame.

Waar wordt een bedrijfsnaambord van gemaakt?

Er zijn een aantal materialen geschikt voor een bedrijfsnaamplaat. Dat zijn: aluminium, plexiglas, RVS, Trespa en messing.

Aluminium

Voor bedrijven die graag hun gekleurde logo op het bord willen hebben staan, is dit materiaal uitermate geschikt. Op dit materiaal kunnen namelijk allerlei kleuren en opdrukken worden aangebracht. Voor onze naamborden gebruiken we geborstelde aluminium. Hierdoor is dit materiaal nauwelijks te onderscheiden van RVS. Dat is natuurlijk ideaal wanneer u de voordelen van aluminium wilt en het uiterlijk van RVS.

Plexiglas

Een naambord van plexiglas heeft een luxe, tijdloze uitstraling. Bij plexiglas kunt u ervoor kiezen om het glas volledig transparant te laten of om er dekwit overheen te laten aanbrengen. Hierdoor wordt het glas matterend. Een combinatie van transparant en dekwit is overigens ook mogelijk.

Daarnaast is een combinatie van aluminium en plexiglas mogelijk. Bij deze combinatie wordt een plaat van plexiglas op een plaat van aluminium bevestigd. Door de aluminium achtergrond, komt de bedrukking op het plexiglas nog beter naar voren.

Trespa

Trespa is erg stevig materiaal dat bestaat uit geperst hout. Het wordt vooral gebruikt voor reclameborden, sponsorborden en bouwborden. Trespa is tegen alle weersomstandigheden bestendigd en kan daardoor zowel prima binnen als buiten worden gebruikt.

Messing

Messing heeft een erg luxe en klassieke uitstraling. Een messing bedrijfsnaambord past perfect bij een formele uitstraling. Bovendien staan messing naamborden erg mooi bij ingangen van monumentale en wat oudere panden.

RVS

RVS is tegenwoordig een erg populair materiaal, ook voor bedrijfsnaamborden. RVS borden hebben een strakke, moderne uitstraling. Door deze uitstraling passen de borden op zo’n beetje elk bedrijfspand. Op RVS kan zowel zwart als in kleur tekst en figuren worden gegraveerd. Dit wordt gedaan met de nieuwste lasergraveertechniek.

Wilt u ook een bedrijfsnaambord?

Tegenwoordig is het voor ieder bedrijf mogelijk om een bedrijfsnaambord te krijgen die volledig bij het imago en de huisstijl van het bedrijf past. Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.