Hoe kies ik het juiste naambord bij mijn woning

Wanneer je op zoek bent naar een naambord voor je woning ben je bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere woning een naambord in ons uitgebreide assortiment. Maar hoe bepaal je nou welk naambord het beste bij jouw woning past. In dit blog zoomen we verder in op de materialen en naamborden bij verschillende type woningen.

Iedere woning verdient een naambord hebben we als motto. Dat klinkt een beetje suf en we gebruiken het daarom ook alleen intern. We vinden dat iedereen aandacht moet besteden aan het kiezen van het juiste naambord bij een woning. Hoewel het soms lastig lijkt om een juist naambord te kiezen kunnen we je de juiste richting op wijzen waarmee het makkelijker wordt om een naambord voor je woning te vinden.

Veel naamborden kunnen zowel klassiek als modern zijn. Het lettertype is veelal bepalend voor de uitstraling van het naambord. Zo kan je bijvoorbeeld klassieke materialen gebruiken en daar een modern lettertype op toepassen.

Klassieke woningenNaambord bij een klassieke woning

Een klassieke woning is meestal een oude woning of een nieuwe woning die in een oude bouwstijl is gebouwd. Wanneer je een woning met een klassieke uitstraling hebt dan zijn er een aantal materialen die daar bijna altijd goed bij passen. We hebben de beste naamborden voor bij een klassieke woning verzameld.

Messing naambord

Een messing naambord hoeft absoluut niet altijd bij oude woningen maar deze combinatie gaat perfect samen. Hoewel messing ook heel modern kan worden toegepast was messing vroeger al een veelgebruikt materiaal voor naamborden

Emaille naambord

Er gaat (bijna) niet boven een emaille naambord. Je ziet bij oude woningen vaak emaille naamborden. Een product waar veel aandacht aan is besteed en wat naadloos aansluit bij een klassieke woning.

Naambord hout

Hout is een materiaal dat er van zichzelf al een warme en knusse uitstraling heeft. Een klassieke oude woning en een naambordje van hout gaan goed samen.

Naambord leisteen

Leisteen is prachtig bij een echt oude woning of misschien wel een boerderij. Bij een klassieke woning is leisteen zeker een hele goede optie.

Naambord natuursteen

Natuursteen kan zowel bij moderne als klassieke oude woningen worden toegepast. Let bij natuursteen vooral op het lettertype dat je gaat toepassen. Gebruik een klassiek lettertype om deze goed te laten passen bij een klassieke woning.

Emaille look naambord

De emaille look naamborden zijn klassiek. Hoewel het gekleurde aluminium ook perfect bij een moderne woning past hebben we deze collectie met de sierkaders en klassieke lettertypen vooral gericht op klassieke woningen.

Naambord bij een moderne woning

Moderne woning

Veel huizen die nieuw worden gebouwd vallen onder moderne woningen. Bij deze bouw worden veelal moderne materialen gebruik zoals beton, donkere bakstenen en gekleurde aluminium kozijnen. Bij moderne woningen worden dan ook meestal moderne of in ieder geval modern ogende materialen gebruikt.

Naambord rvs

Een naambord van rvs is een van de meest populaire naamborden bij moderne woningen. Rvs heeft een moderne en ook luxe uitstraling die naadloos aansluit bij een moderne woning.

Naambord rvs gebogen

Wanneer je op zoek bent naar rvs naambord voor bij je woning maar net even wat anders wilt dan is een gebogen naambord van rvs de beste optie.

Naambord beton

Veel moderner dan beton gaat het niet worden. Een naambord van beton is een van de populairste materialen. Met name bij moderne woningen is een naambord van beton zeer gewild.

Naambord bamboe

Heb je een moderne woning maar wil je hier een iets warmer en natuurlijke tint aan geven dan is een naambord van bamboe bij je voordeur de juiste keuze.

Naambord plexiglas

Een naambord van plexiglas is alweer een lange tijd populair en behoort tot de klassiekers als het gaat om een modern naambord. Plexiglas is een luxe materiaal dat zich dankzij de transparante eigenschappen goed kan aanpassen aan de ondergrond.

Naambord plexiglas met aluminium

We combineren plexiglas steed vaker met andere materialen. Plexiglas is heel goed te combineren met aluminium. Deze materialen die beide modern zijn vormen samen een mooi geheel. Deze naamborden zijn met een luxe en stijlvolle uitstraling perfect bij een moderne woning.

Naambord Aluminium

Gegraveerde aluminium naamborden van aluminium met een rvs look toplaag zijn door de verdiepte duurzaam heel duurzaam en hebben een moderne uitstraling die vergelijkbaar is met rvs. Perfect bij je moderne woning.

Naambord rvs look

Deze naamborden zijn modern en stijlvol en dankzij de druktechniek voordelig en snel te bedrukken met kleur. Dankzij de blinde bevestiging zijn de schroeven ook onzichtbaar wat deze naambordjes een extra strakke en moderne uitstraling geven.

Naambord aluminium wit

Witte naamborden gemaakt van aluminium. Deze naamborden zijn perfect voor bij de voordeur en hebben moderne uitstraling. Door de blinde bevestiging aan de achterzijde blijven de montagemiddelen uit het zicht.