Origineel cadeau voor verhuizing

Bent je op zoek naar een cadeau voor iemand die is verhuisd of samen gaat wonen? Een cadeau voor een housewarming is een lastige opgaaf. Het geven van een cadeau voor een verhuizing zit vol met risico’s. Past het wel bij de stijl van het huis? Vinden ze het beide leuk? Kan ik het nog ruilen? Etc.

Geld als cadeau?

Je wilt geen cadeau geven dat alleen nog tevoorschijn komt als je weer eens op visite komt. Het makkelijkste en veiligste cadeau is dan geld in een enveloppe stoppen. Maar kunt je hier vandaag de dag nog mee aankomen? op een housewarming Geld geven is niet echt origineel en laat duidelijk zien dat je er weinig moeite voor hebt gedaan.

Naamborden cadeaubon als cadeau voor verhuizing

Ga je liever voor de veilige en makkelijke weg en wil je ook nog origineel zijn? Kies dan voor een naamborden cadeaubon. Deze cadeaubon is online te besteden in onze webshop. De bon is onbeperkt houdbaar en is geldig op het hele assortiment. Daarnaast is deze ook geldig op eventuele maatwerk wensen.

Direct per e-mail of per post

U kunt de cadeaubon direct bestellen en laten bezorgen per e-mail of per post. Heeft u snel een cadeau voor de housewarming nodig? Kies dan voor een cadeaubon per e-mail. Geeft u liever iets tastbaars? Kies voor de cadeaubon per post.