Naambordje huis

Naambord voor je huisEen naambordje bij de voordeur van je huis een leuke toevoeging. Met een naambordje huis maak je duidelijk wie er in je huis wonen en wat je huisnummer is. Dit is vooral de praktische kant maar zeker niet geheel onbelangrijk. Voor pakketbezorgers en hulpdiensten is het echt noodzakelijk dat ze makkelijk je huis kunnen vinden.

Kijk een ons je heen wanneer je buiten loopt. De meeste huizen in Nederland hebben in ieder geval een huisnummerbord aan de gevel hangen. Daarmee is je huis in ieder geval vindbaar. Met een naambordje wordt het nog wat persoonlijker.

Wat zet je op je naambordje voor je huis

Wat je op een naambordje voor je huis plaatst is heel persoonlijk. We zien iedere dag veel ontwerpen voorbijkomen. De ontwerpen lopen uiteen van een heel eenvoudige opdruk tot aan een naambordje met met veel tierelantijn.

We adviseren in ieder geval de volgende informatie op je naambord te vermelden:

  • Huisnummer
  • Achternaam

De een kiest ervoor om het naambordje simpel te houden en de ander wilt bijvoorbeeld ook zaken op het naambord zoals:

  • Huisnummer
  • Voornamen
  • Achternamen
  • Naam van bedrijf aan huis
  • Naam huisdier veelal ook met afbeelding zoals hondenpootje
  • Afbeelding bijpassend bij achternaam bijv. fam. de Vlieger met een afbeelding van een vlieger
  • Afbeelding bijpassend bij beroep bijv. een vrachtwagenchauffeur met een afbeelding van een vrachtwagen

Maak je naambordje persoonlijk

Wanneer je bij je huis de ruimte hebt voor je eigen naambordje dan heb je keuze uit veel mooie naamborden. We durven wel te stellen dat we voor ieder huis wel een passend naambordje voor bij je huis hebben. Het leuke aan een naambordje is dat je deze bij ons helemaal zelf kan ontwerpen met de ontwerp-module. Zo maak je een naambord dat helemaal op je huis en persoonlijke wensen is afgestemd. Je kan kiezen uit hele leuke materialen zoals bijvoorbeeld plexiglas, rvs of beton. Maar er is meer keus en het is zelfs mogelijk om een naambordje op maat te laten maken. Wanneer je een naambordje gaat ontwerpen kan je helemaal los gaan. Je kan zelf je ontwerp maken met de kleuren, bevestiging en indeling zoals je wenst. En je kan je naambordje verder personaliseren met bijvoorbeeld leuke figuren zoals een hondenpootje, vlinder, vis, auto of huis.

Copyright © 2022 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.