Eerste steen gelegd door

Bent u op zoek naar een gegraveerde steen met de tekst “Eerste steen gelegd door ….” Ook hiervoor bent u bij NaambordenCentrale aan het juiste adres.

Wij graveren diverse steensoorten die geschikt zijn om als eerste steen te plaatsen. U heeft de keuze uit verschillende steensoorten zoals Belgisch hardsteen of Marmer. Ook voor het plaatsen van de teksten kunnen verschillende technieken worden gebruikt. Zo maken kunnen wij steen graveren middels moderne lasergraveertechniek of zandstralen.

Meestal wordt op deze eerste steen de tekst geplaatst zoals wanneer de is gelegd en de naam van de persoon die hem legde. Uiteraard is het mogelijk iedere gewenste tekst op de “Eerste steen” kan met iedere gewenste tekst worden gegraveerd. Ook het plaatsen van afbeeldingen en lijntekeningen behoren tot de mogelijkheden.

Hoewel wordt gezegd dat deze steen als eerste wordt gelegd wordt deze in werkelijkheid niet als eerste steen geplaatst. Om de eerste steen goed leesbaar te maken zal deze op een goed leesbare hoogte worden ingemetseld.

Wilt u meer informatie voor het laten maken van een “Eerste steen”? Neem dan contact met ons. Wij maken het voor u op maat.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.