Naambord Blauwsteen 15 x 15 cm

€ 112,00
Inclusief BTW
Levertijd
4 werkdagen
Specificaties
Artikel blauwsteen-15x15
Materiaal Natuursteen
Afmeting 15 x 15
Dikte 20 mm
Bewerkingstechniek Lasergraveren
Bevestiging Blind (pennen aan de achterzijde)

Naambord Blauwsteen

Dit natuurstenen naambord kan is geschikt voor zowel namen als enkel een huisnummer. Dit model heeft een afmeting van 15 x 15 cm en wordt voorzien van een gegraveerde opdruk. Deze opdruk is lichtgrijs van kleur en is permanent.

Wij gebruiken een hoge kwaliteit Belgisch blauwsteen met een dikte van 2 cm. Het naambord is voorzien van pennen aan de achterzijde voor een blinde bevestiging. Maak uw eigen ontwerp met de ontwerp module of vraag vrijblijvend een proefdruk aan. 

Onderhoud

U kunt dit naambord het beste reinigen met een zachte en vochtige doek. Gebruik geen reinigingsmiddelen.

Proefdruk

Je kan dit product zelf ontwerpen met de online ontwerp module. Zo kan je dit producten helemaal naar eigen wens opmaken. Lukt het niet om zelf te ontwerpen dan neemt onze ontwerpstudio dit graag uit handen. Vraag nu kosteloos een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.