Tekstbord Gesloten Vanaf 10 x 5 cm

€ 12,50
Inclusief BTW
Levertijd
4 werkdagen
Specificaties
Artikel tekstbord-resopal-gesloten
Materiaal Kunststof
Afmeting Vanaf 10 x 5
Dikte 1,5 mm
Bevestiging Gratis geleverd
Begin met samenstellen

Tekstbord Gesloten

Dit kunststof tekstbord is voorzien van de tekst "Gesloten". Dit tekstbord is verkrijgbaar in 7 kleuren4 afmetingen en 3 bevestigingsmethoden.

Als u dit tekstbord wilt bestellen met een eigen tekst kunt u kiezen voor dit product

De gewenste opdruk wordt verdiept gegraveerd. Hierdoor wordt de toplaag verwijderd en komt onderliggende kleur tevoorschijn komt. Deze techniek staat voor blijvende en weerbestendige opdruk die niet vervaagt. Ook is het naambord hierdoor zo goed als onderhoudsvrij.

Het bevestigen van de tekstplaat kan middels een zelfklevende bevestiging, boorgaatjes met schroefjes of middels zuignapjes om het tekstbord bijvoorbeeld tegen een raam te bevestigen.

Onderhoud

Dit kunststof naambord vereist minimaal onderhoud. U kunt het reinigen met een vochtige doek. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen.

Proefdruk

Je kan dit product op dit moment nog niet zelf ontwerpen. Wil je eerst een voorbeeld zien dan maken we graag een digitale proefdruk. Vraag hier een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.