Nummerplaatjes kunststof

Nummerplaatjes zijn niet meer weg te denken. Als je goed oplet, zie je ze overal. Kunststof nummerbordjes of nummerplaatjes helpen ons om bijvoorbeeld de juiste berging, brievenbus, locker, stoel of tafel te vinden. Nummerplaatjes zijn veelal compact van formaat en daarmee subtiel aanwezig maar functioneel.

Hier vind je kunststof nummerplaatjes van verschillende afmetingen en vormen zoals rond, vierkant en rechthoekig. Daarnaast kan je ze bestellen in meerdere kleuren zoals wit, zwart en zilver. Je kiest ook zelf de nummering en de manier van bevestigen. Zo kan je kiezen uit zelfklevende nummerplaatjes of voorzien van een boorgat.

Voordelen kunststof nummerbordjes

Een nummerbordje van kunststof heeft enkele voordelen. Zo wordt de opdruk verdiept gegraveerd. Hierdoor vervaagt de opdruk niet en blijft het nummer goed leesbaar.

Het hoogwaardige kunststof is krasvast en weerbestendig en hierdoor hebben de nummerplaatjes een lange levensduur. Zelfs wanneer de nummerplaatjes intensief worden gebruikt.

Door de kleurvaste laag heeft zonlicht een zeer beperkte invloed op de kleur. Kunststof is licht in gewicht en is makkelijk te monteren. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een zelfklevende strip, monteer je de nummerplaatjes in een handomdraai.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.