Emaille naambord 20 x 10 cm

Speciale prijs € 91,00 Normale prijs € 98,00
Inclusief BTW
Levertijd
4 weken
Specificaties
Artikel HNG-01
Materiaal Emaille
Afmeting 20 x 10
Dikte 2 mm
Bewerkingstechniek Emailleren
Bevestiging Gratis meegeleverd
Begin met samenstellen

Maximaal 5 tekens

€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25
€ 5,25

Productinformatie

Dit leuke ovale en gebolde naambord van emaille heeft een afmeting van 20 x 10 cm. Het huisnummer wordt op dit naambord duidelijk weergegeven en de familienaam wat subtieler. Zo is in eerste instantie vooral snel duidelijk om welk huisnummer het gaat.

Je kan dit naambord laten maken in verschillende kleurcombinaties. Je kan de opdruk kleur en ondergrond zelf kiezen. Daarnaast kies je uit een van de mooie lettertypes. Zo personaliseer je zelf je emaille naambord.

Na het plaatsen van de bestelling wordt dit naambord op nostalgische wijze en voornamelijk met de hand gemaakt. Zo wordt emaille laag voor laag op 800 graden in een speciale oven afgebakken. De laatste stap is het smelten van een laag glas als laatste laag. Deze laag zorgt voor de welbekende glans en biedt ook bescherming.

Je ontvangt dit emaille naambord compleet een setje bevestigingsmiddelen. Het naambord is reeds voorzien van boorgaten en we leveren de schroeven, pluggen en ringetjes mee. Het plaatsen van het naambord op de voordeur of gevels is een fluitje een cent.

Door de hoge kwaliteit van het naambord gaat het lange tijd mee.

Onderhoud

Dit naambord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Proefdruk

Je kan dit product nog niet zelf ontwerpen. Wil je eerst een voorbeeld zien voordat je het gaat bestellen? Dan maken we graag een digitale proefdruk. Vraag hier een digitale proefdruk aan en we sturen je een voorbeel per e-mail.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2022 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.