Emaille naambord

Emaille naambord 20 x 10cm

€ 111,00 € 91,00
Prijzen zijn inclusief btw + gratis verzending
Model: HNG-01
Materiaal: Emaille
Formaat: 20 x 10 cm
Garantie: 2 jaar
Bevestigingmateriaal: Gratis meegeleverd
Levertijd: 4 weken

Emaille naambord

Dit leuke ovale en gebolde naambord van emaille heeft een afmeting van 20 x 10 cm. Het huisnummer wordt op dit naambord duidelijk weergegeven en de familienaam wat subtieler. Zo is in eerste instantie vooral snel duidelijk om welk huisnummer het gaat.Je kan dit naambord laten maken in verschillende kleurcombinaties. Je kan de opdruk kleur en ondergrond zelf kiezen. Daarnaast kies je uit een van de mooie lettertypes. Zo personaliseer je zelf je emaille naambord.Na het plaatsen van de bestelling wordt dit naambord op nostalgische wijze en voornamelijk met de hand gemaakt. Zo wordt emaille laag voor laag op 800 graden in een speciale oven afgebakken. De laatste stap is het smelten van een laag glas als laatste laag. Deze laag zorgt voor de welbekende glans en biedt ook bescherming.Je ontvangt dit emaille naambord compleet een setje bevestigingsmiddelen. Het naambord is reeds voorzien van boorgaten en we leveren de schroeven, pluggen en ringetjes mee. Het plaatsen van het naambord op de voordeur of gevels is een fluitje een cent.Door de hoge kwaliteit van het naambord gaat het lange tijd mee.


Onderhoud

Dit naambord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Vragen?

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een proefdruk ontvangen? Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 085 40 126 43 of per e-mail.

Voer het huisnummer in

Voer tekst in (optioneel)

Kies eventuele toevoeging

Kies de achtergrondkleur

Kies de opdrukkleur

€ 111,00 € 91,00

Stel uw vraag over dit product

Stel een vraag over dit product aan de klantenservice. Op werkdagen van maandag tot vrijdag kunt u rekenen op een reactie binnen 2 uur.

* Verplichte velden

Direct uw proefdruk aanvragen

Vraag direct vrijblijvend en kosteloos uw proefdruk aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een proefdruk geheel op maat.

Gewenste opmaak

Proefdruk sturen aan

* Verplichte velden

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een reactie.

Aanvraag

Uw gegevens

* Verplichte velden