Naamborden Zwart

Zwart naambord

Ben je op zoek naar een zwart naambord voor bij de voordeur? Dan is deze nieuwe serie stoere zwarte naamborden met een industriële uitstraling echt wat voor jou. Deze zwarte naambordjes zijn voorzien van een zwart matte toplaag. Op de delen waar de opdruk zichtbaar is komt de rvs look ondergrond zichtbaar.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zwart naambord bij de voordeur

Een zwart naambord heeft een stoere en moderne industriële uitstraling. Zwart is de trend van dit moment en past uitstekend bij een industriële en stoere inrichting. Door de combinatie van mat zwart en de rvs look opdruk kleur ontstaat een stoer naambord. We voorzien alle bordjes in deze categorie van een blinde bevestiging waardoor de schroeven niet zichtbaar zijn. Hierdoor is een zwart naambord een echte eyecatcher voor bij de voordeur.

Wil je wel een stoer naambord maar kan je hier het gewenste naambord niet vinden? Kijk dan ook even op de pagina over industriële naamborden voor bij de voordeur. Hier laten we ook naamborden van andere materialen zien.

Je eigen zwarte naambord ontwerpen

Een naambord is natuurlijk ontzettend leuk. Nog leuker is als je zelf je ontwerp helemaal naar wens kan bepalen. Je kan je zwarte naambordje daarom zelf ontwerpen. Met de naamborden ontwerp-module bepaald je zelf hoe deze eruit komt te zien. Kies het gewenste lettertype, gebruik afbeeldingen en vormen om je naambord helemaal naar wens te ontwerpen.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.