Voordelen

Gratis thuisbezorgd

Uw bestelling bij NaambordenCentrale wordt voor klanten in Nederland altijd gratis bij u thuisbezorgd ongeacht de hoogte of grootte van uw uw bestelling. Voor verzendingen naar België dan rekenen wij een toeslag van 5 euro. 

Ontwerp zelf

Maakt nu zelf uw naambord of naamplaatje met de eenvoudige te gebruiken productdesigner. Zie direct het eindresultaat met de vernieuwde product designer. Bepaal en plaats zelf uw tekst en verander de kleur, positie en lettertype. Het werkt zelfs op uw tablet.

Bereikbaar

Met een assortiment van meer dan 700 naamborden, naamplaatjes, huisnummers en bedrijfsborden bieden wij een ruim assortiment. Maar er is veel meer mogelijk. Heeft u vragen, een afwijkende vraag of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Kwaliteit

Een naambord of huisnummer is het visitekaartje van uw woning of uw bedrijf. Dit moet er dan ook perfect uitzien. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en de beste technieken staan wij garant voor een schitterend eindresultaat.

Veilig betalen

Kies voor het gemak van online betalen. Wij zorgen ervoor dat uw betaling snel en veilig wordt afgehandeld met een beveiligde SSL gecertificeerde verbinding. Kies voor iDeal, Paypal, Mastercard of Visa. Liever niet online betalen? Kies voor handmatig overboeken.

Scherpe prijs

U wilt een product van goede kwaliteit maar tegen een scherpe prijs. Wij bieden onze producten aan voor scherpe prijzen zonder concessies doen in de kwaliteit. Onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Ontwerpstudio

Bij NaambordenCentrale willen we dat ieder naambord geheel naar wens en van topkwaliteit is. De kwaliteit wordt deels bepaald door een goede voorbereiding.Voor al onze klanten maken wij vrijblijvend proefdrukken op verzoek. Onze ontwerpstudio zorgt er dan voor dat uw wensen worden verwerkt in een proefdruk. Deze extra service is kosteloos.

Bij zelf ontworpen of afwijkende naamborden controleren wij altijd de kwaliteit van de aangeleverde afbeeldingen, logo’s, kleuren en lettertypes. Zo weet u van tevoren wat u krijgt en voorkomen we fouten.

Geen grafisch bestand?

Wij werken graag met kant-en-klare bestanden. Maar we begrijpen dat niet iedereen in staat is om een ingewikkeld grafisch bestand aan te leveren. De ontwerpstudio neemt deze klus dan ook voor u uit handen.

Kant-en-klaar bestand aanleveren?

Kunt u kant-en-klare bestanden aanleveren? Onze voorkeur gaat uit naar grafische bestanden met de volgende specificaties: Vector gebaseerde bestanden opgeslagen als .pdf, .ai, of .eps bestand. Kleuren in CMYK. Teksten omgezet naar outlines (lettercontouren).

Proefdruk: Eerst zien dan bestellen

Na de bestelling van uw bedrijfsnaambord ontvangt u van ons altijd eerst een proefdruk. Zo weet u altijd vooraf hoe uw naambord eruit komt te zien. Wilt u een proefdruk voorafgaand aan uw bestelling? Geef ons dan zo duidelijk mogelijk uw wensen aan. U ontvangt meestal dezelfde dag nog een proefdruk.

Copyright © 2020 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.