PlexigSign 20 x 10 cm

€ 25,00
Inclusief BTW
Levertijd
5 werkdagen
Specificaties
Artikelplexisign-20x10
MateriaalPlexiglas
Afmeting20 x 10
BevestigingAfstandhouders
Begin met samenstellen

Productinformatie

PlexigSign binnenbewegwijzering van 20 x 10 cm. Deze flexibele oplossing is geschikt voor vrijwel ieder gebouw. De PlexigSign binnenbewegwijzering is gemaakt van plexiglas met een dikte van 5mm en wordt bevestigd middels 2 luxe afstandhouders. Door het heldere plexiglas is deze oplossing makkelijk toe te passen in verschillende omgevingen.

De opdruk wordt aan de achterzijde van het plexiglas aangebracht. Hierdoor is de opdruk beter beschermd. Standaard wordt de opdruk in full color aangebracht. Hierdoor is er geen beperking in het gebruik van kleuren.

Wanneer je kies voor PlexigSign bewegwijzering zorgen wij voor de opmaak. Zelf aanleveren is natuurlijk ook mogelijk. De minimale afname is 4 stuks.

Onderhoud

Plexiglas vereist geen onderhoud. Voor het reinigen kunt u het best een vochtige zachte doek gebruiken.

Proefdruk

Je kan dit product op dit moment nog niet zelf ontwerpen. Wil je eerst een voorbeeld zien dan maken we graag een digitale proefdruk. Vraag hier een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.