Perspex naambord 25 x 15 cm

€ 60,00
Inclusief BTW
Levertijd
4 werkdagen
Specificaties
Artikel series-1023-perspex
Materiaal Perspex
Afmeting 25 x 15
Bevestiging Gratis meegeleverd
Begin met samenstellen

Maximaal 5 tekens

Productinformatie

Dit hoogglanzend perspex naambord is op basis van acrylaat en is netjes afgewerkt met een luxe facetrand. Omdat het naambord transparant is wordt de vinyl belettering aan de achterzijde in spiegelbeeld aangebracht. De kleur van de afwerkdoppen wordt bepaald aan de hand van de gekozen tekstkleur. Kiest u voor een perspex naambord dan heeft u hier nagenoeg geen onderhoud aan. De bevestiging is eenvoudig middels de bijgeleverde schroeven met afstandhouders.

Onderhoud

Dit naambord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Proefdruk

Je kan dit product nog niet zelf ontwerpen. Wil je eerst een voorbeeld zien voordat je het gaat bestellen? Dan maken we graag een digitale proefdruk. Vraag hier een digitale proefdruk aan en we sturen je een voorbeel per e-mail.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail tijdens kantooruren zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.