Naamplaatjes beheer systeem

De flexibele oplossing voor het eenvoudig beheren van naamplaatjes

test

Speciaal voor de grotere afnemers van naamplaatjes hebben wij het “Naamplaat beheer” partnerprogramma ontwikkeld. Deze oplossing is gericht op grotere VvE’s, vastgoedbeheerders en woningcorporaties.

Het programma bestaat uit een een online systeem met verschillende tools om het beheren en bestellen van naamplaatjes, naamborden en huisnummers eenvoudig te maken. Het systeem sluit naadloos aan op het productieproces waardoor het bestellen en produceren zo efficiënt mogelijk verloopt.

Het “Naamplaat beheer” systeem is modulair opgebouwd waardoor het schaalbaar is en makkelijk op de wensen en werkwijze van de klant kan worden afgestemd.

Ontzorgen

Het partnerprogramma is meer dan alleen een bestelsysteem. Zo kan het gehele proces van bestelling tot aan levering bij uw klant worden verzorgd. Hierbij kunnen wij zaken als handleidingen, begeleidend schrijven en in uw huisstijl bedrukte enveloppen verzorgen. U bent dan enkel nog verantwoordelijk van het invoeren van bestellingen.

test

Meer weten?

Het “Naamplaat beheer” systeem is geschikt voor zowel kleine als grote organisaties. De minimale afname bedraagt 600 orders per jaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden van ons naamplaat beheer partnerprogramma.