RVS naambord gelaserd

RVS naambord gelaserd 12 x 12cm

Prijzen zijn inclusief btw + gratis verzending
Model: livst-13
Materiaal: RVS
Formaat: 12 x 12 cm
Garantie: 2 jaar
Bevestigingmateriaal: Zelfklevend
Levertijd: 4 werkdagen

RVS naambord gelaserd

De mooie rvs naambord heeft een afmeting van 12 x 12 cm is uitermate geschikt voor naast uw voordeur. U kunt nu zelf de indeling bepalen met de vernieuwde product ontwerper. De gewenste opdruk wordt middels de modernste lasergraveertechniek zeer nauwkeurig en permanent op het naambord aangebracht.


Dit naambord is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit RVS dat bestendig is tegen weersinvloeden. Op deze manier bent u jaren verzekerd van een mooi naambord naast uw voordeur. Bevestigen is eenvoudig middels de meegeleverde rvs schroeven.


Maak nu ook uw voordeur compleet met dit unieke RVS naambordje.


Onderhoud

Rvs is helaas niet onderhoudsvrij en om rvs in goede staat te houden en roestvorming te voorkomen is onderhoud noodzakelijk. Onderhouden kunt u doen door het rvs 4x per jaar te behandelen door het in te smeren met een dun laagje olijfolie. Wanneer er geen onderhoud wordt gepleegd kunnen wij geen garantie bieden.

Vragen?

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een proefdruk ontvangen? Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 085 40 126 43 of per e-mail.

Start met ontwerpen Ontwerp zelf
Of gebruik tekstvelden
€ 0,00

Stel uw vraag over dit product

Stel een vraag over dit product aan de klantenservice. Op werkdagen van maandag tot vrijdag kunt u rekenen op een reactie binnen 2 uur.

* Verplichte velden

Direct uw proefdruk aanvragen

Vraag direct vrijblijvend en kosteloos uw proefdruk aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een proefdruk geheel op maat.

Gewenste opmaak

Proefdruk sturen aan

* Verplichte velden

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een reactie.

Aanvraag

Uw gegevens

* Verplichte velden