Ontwerpmodule

Om uw eigen naambord te ontwerpen kunt u gebruik maken van de vernieuwde en eenvoudige ontwerpmodule. U kunt hiermee zelf uw ontwerp maken. 

Wat kan je met de ontwerpmodule

Wanneer je zelf je naambord gaat ontwerpen dan heeft dat veel voordelen. Zo heb je meer lettertypes tot je beschikking, kies je zelf de kleur van de tekst en heb je de mogelijkheid om afbeeldingen op je naambord te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld de volgende afbeeldingen plaatsen: hond, hondenpoot, kattenpoot, pijlen, muziekinstrumenten, hartje, (beveiligings) camera, gitaar, vogel, varken, dolfijn en meer.

De mogelijkheden en afbeeldingen die mogelijk zijn verschillen per type naambord. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat op naamborden van rvs andere mogelijkheden zijn dan op naamborden van aluminium. Meestal hangt dit af van de opdruk techniek. Heb je vragen over afbeeldingen op je naambord dan horen wij dit graag.

Op dit moment kunt u nog niet alle producten zelf ontwerpen. Wilt u voorafgaan aan uw bestelling een voorbeeld ontvangen? Dan kunt u ook gratis en geheel vrijblijvend een proefdruk aanvragen.

Hulp nodig?

Wil u een ontwerp maken maar heeft u hulp nodig? Neem dan gewoon even contact met ons op voor ondersteuning, of vraag een proefdruk aan.