Huisnummers Amsterdamse School

Amsterdamse School stijl

De een vindt het verschrikkelijk en de ander prachtig. Maar de Amsterdamse School stijl is niet weg te denken uit het straatbeeld van Amsterdam. Ben je op zoek naar een huisnummer in Amsterdamse School stijl? We hebben een aantal huisnummers speciaal ontwikkeld om uit te kunnen voeren in Amsterdamse School typografie. We bieden op dit moment huisnummers van de materialen emaille, kunststof en aluminium.

Amsterdamse School lettertype

We hebben een aantal verschillende lettertypes geselecteerd die het best aansluiten bij deze stijl. Dit is zowel Amsterdamse School stijl als de gerelateerde Art Deco stijl. 

Er wordt gebruik gemaakt van moderne materialen en technieken om de Amsterdamse School huisnummers te produceren. Waar deze huisnummers vroeger met de hand werden geschilderd wordt er nu gebruik gemaakt van moderne graveertechniek. Daar moeten we bij zeggen dat de emaille producten nog steeds met de hand worden ingeschilderd. 

Andere producten gebaseerd op Amsterdamse School

Het is mooi om te zien hoe graag men de Amsterdamse School stijl wilt behouden. Naast huisnummers is het ook mogelijk om deze stijl door te voeren in andere producten zoals naamborden. Neem in dat geval even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.