Wat doet de ontwerpstudio?

Gepubliceerd in Ontwerp 831 weergave.

Bij NaambordenCentrale willen we dat ieder naambord geheel naar wens en van topkwaliteit is. De kwaliteit wordt deels bepaald door een goede voorbereiding. Voor al onze klanten maken wij vrijblijvend proefdrukken op verzoek. Onze ontwerpstudio zorgt er dan voor dat uw wensen worden verwerkt in een proefdruk. Deze extra service is kosteloos. Bij zelf ontworpen of afwijkende naamborden controleren wij altijd de kwaliteit van de aangeleverde afbeeldingen, logo’s, kleuren en lettertypes. Zo weet u van tevoren wat u krijgt en voorkomen we fouten.

Geen grafisch bestand

Wij werken graag met kant-en-klare bestanden. Maar we begrijpen dat niet iedereen in staat is om een ingewikkeld grafisch bestand aan te leveren. De ontwerpstudio neemt deze klus dan ook voor u uit handen.

Kant-en-klaar bestand aanleveren

Kunt u kant-en-klare bestanden aanleveren? Onze voorkeur gaat uit naar grafische bestanden met de volgende specificaties: Vector gebaseerde bestanden opgeslagen als .pdf, .ai, of .eps bestand. Kleuren in CMYK. Teksten omgezet naar outlines (lettercontouren).

Proefdruk: Eerst zien dan bestellen

Na de bestelling van uw bedrijfsnaambord ontvangt u van ons altijd eerst een proefdruk. Zo weet u altijd vooraf hoe uw naambord eruit komt te zien. Wilt u een proefdruk voorafgaand aan uw bestelling? Geef ons dan zo duidelijk mogelijk uw wensen aan. U ontvangt meestal dezelfde dag nog een proefdruk.

Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.