Ik wil retourneren / reclameren

Gepubliceerd in Klachten 1989 weergave.

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over het ontvangen product. Wij vragen u dit altijd en het liefst zo spoedig mogelijk en uiterlijks 14 dagen na ontvangst te melden.

Als een product niet conform afspraak is geleverd betreft het een reclamatie. Wanneer u een product wenst terug te sturen dan betreft het retourneren.

Als er door ons een fout is gemaakt wordt deze altijd kosteloos hersteld. Hierbij is het wel noodzakelijk om het foutieve product te bewaren. Het kan zijn dat wij u vragen om een foto of om het te retourneren.

Retourneren

Wanneer u product wenst te retourneren dient u er rekening mee houden dat dit alleen kan bij (handels)producten / standaard producten. Dit zijn producten die niet op maat of welke niet gepersonaliseerd zijn. Ook moet het product onbeschadigd retour komen.

Wij vergoeden geen verzendkosten voor retourzendingen.

Neem voorafgaand aan de retourzending altijd eerst even contact met ons op. Dan kan per e-mail of het contactformulier.

Vermeld bij retourzending altijd het bestelnummer!

Reclameren

Wanneer u een onjuist product heeft ontvangen kunt u bij ons een reclamatie indienen. Maak zo spoedig mogelijk na ontvangst melding van de fout. In overleg zullen we bepalen hoe de fout wordt hersteld. Het kan zijn dat wij u vragen om een foto om te verduidelijken wat het probleem is.

Vermeld bij een reclamatie altijd het bestelnummer en de reden!

Copyright © 2016 - 2023 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.