Emaille Naamplaatje

Emaille naamplaatje 10 x 5cm

€ 45,00
Prijzen zijn inclusief btw + gratis verzending
Model: NPG-18
Materiaal: Emaille
Formaat: 10 x 5 cm
Garantie: 2 jaar
Bevestigingmateriaal: Gratis meegeleverd
Levertijd: 4 weken

Emaille naamplaatje

Dit mooie ovale emaille naamplaatje is een absolute aanwinst voor je voordeur of gevel. Het is een van de mooie klassieke naamplaatjes die we bieden. We leveren dit gebolde emaille naamplaatje in de afmetingen 10 x 5 cm en 20 x 10 cm.Omdat dit naamplaatje van begin af aan met de hand wordt geproduceerd heb je de keus uit verschillende kleuren. We bieden 9 opdruk en tekst kleuren. Daarnaast heb je keus uit verschillende lettertypes.Standaard wordt dit naamplaatje voorzien van boorgaatjes. Je monteert dit exemplaar daarom altijd met schroeven. UIteraard leveren we een setje schroeven en pluggen mee.Over de kwaliteit hoef je je niet druk te maken. Dit emaille naamplaatje is weerbestendig en kleurecht. De laatste stap in het productieproces is het aanbrengen van een toplaag van gesmolten glas. Hierdoor krijgt het naast zijn mooie glans ook een sterke toplaag die zorgt voor een lange levensduur.


Onderhoud

Dit naambord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen.

Vragen?

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een proefdruk ontvangen? Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 085 40 126 43 of per e-mail.

Voer hier de 1e tekstregel in

Voer hier de 2e tekstregel in

Kies het gewenste lettertype

Kies de achtergrondkleur

Kies de opdrukkleur

* Verplichte velden

€ 45,00

Stel uw vraag over dit product

Stel een vraag over dit product aan de klantenservice. Op werkdagen van maandag tot vrijdag kunt u rekenen op een reactie binnen 2 uur.

* Verplichte velden

Direct uw proefdruk aanvragen

Vraag direct vrijblijvend en kosteloos uw proefdruk aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een proefdruk geheel op maat.

Gewenste opmaak

Proefdruk sturen aan

* Verplichte velden

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een reactie.

Aanvraag

Uw gegevens

* Verplichte velden