NaambordenCentrale blijft zich continu ontwikkelen. Achter de schermen druk bezig om onze website en assortiment steeds beter te maken. We zien de wensen van onze klanten veranderen. Er is steeds meer vraag naar afwijkende producten en de mogelijkheid om zelf het ontwerp van een naambord direct te zien. Op korte termijn gaat er dan ook veel veranderen bij NaambordenCentrale.

We zijn druk met het verbreden van ons assortiment. We gaan op korte termijn zorgen voor een beter en breder aanbod met de mooiste en uiteenlopende naamborden. We streven ernaar om de meest complete aanbieder te worden van naamborden, huisnummers en bedrijfsnaamborden. Voor het begin van de zomer wordt het assortiment aan naamborden uitgebreid met ongeveer 200 nieuwe modellen naamborden en huisnummers.

Naast een verbreding van ons assortiment staat ook een belangrijke verandering van onze website hoog op de prioriteitenlijst. We zien dat klanten graag direct willen weten hoe het naambordje er uiteindelijk uit gaat zien. Het liefst bepalen onze klanten zelf welk lettertyoe, kleur en tekst ze gebruiken. We zijn daarom een handige product designer aan het ontwikkelen waarbij u als klant zelf uw naambord kunt ontwerpen en daarom direct weet hoe uw naambord eruit komt te zien.

De voordelen zijn dat uw precies weet hoe uw naambordje eruit komt te zien voordat uw de bestelling daadwerkelijk heeft geplaatst. Daarnaast verkort het de levertijd. Het naambord dat u via onze website wordt direct ingeladen in de computer die de lasermachine aanstuurt.

En als laatste verbetering gaan we u middels deze blog op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.