Nummerbordjes kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo leveren wij geregeld nummerbordjes voor uiteenlopende toepassingen zoals voor plaatsing op kluisjes, brievenbussen, opslag boxen, magazijnen en natuurlijk als huisnummers.

Resopal huisnummerbordjes

Afmetingen

Door de uiteenlopende wensen en eisen worden huisnummerbordjes worden bij ons standaard op maat geleverd. Er zijn daarom vrijwel geen beperkingen is de gewenste afmeting. Wij leveren al nummerbordjes vanaf een afmeting van 20 x 20 mm.

Materialen

Nummerbordjes worden meestal geleverd van materialen resopal, acrylaat of aluminium. Deze materialen worden standaard op maat gesneden. Alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Resopal is goedkoop, sterk en het heeft een nette uitstraling. Bovendien is het in meer dan 20 verschillende kleuren leverbaar. Dit type kunststof bestaat uit meerdere lagen. Door het graveren wordt de kern kleur zichtbaar waardoor het huisnummer leesbaar wordt.

Acrylaat is net als resopal een kunststof soort. Het de luxe variant van resopal. Het bestaat echter niet uit meerder lagen. Hierdoor wordt de opdruk na het graveren ingelakt om het nummer zichtbaar te maken. Acrylaat is er in verschillende kleuren.

Aluminium nummerbordjes hebben een luxe uitstraling. Er wordt meestal gekozen voor het type rvs look. Deze bordjes hebben een geborstelde toplaag waardoor het erg veel lijkt op rvs. Bij aluminium wordt de opdruk na het graveren ingelakt met de gewenste kleur. Aluminium is ook beschikbaar in de varianten zilver glanzend, zilver mat en verschillende andere kleuren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of advies? Bel ons dan op telefoonnummer 085 40 126 43, stuur een e-mail naar sales@naambordencentrale.nl of gebruik onderstaand formulier.

* Verplichte velden