In nederland ontvangt een huidhouden ongeveer 31 reclamefolders per week. Er is nog steeds sprake van een toename aan de verpreiding van reclamefolders. Voor de mensen die ze graag lezen is dit leuk. Echter verdwijnt een groot deel van de reclamefolders ongelezen bij het oud papier. Om hier een einde aan te maken is er de plastic Nee Nee en nee Ja sticker.

Wij bieden een mooi alternatief voor deze standaard sticker namelijk de ongewenste reclame bordjes. Dit zijn bordjes met dezelfde opdruk als de Nee Nee en Nee Je sticker maar dan vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Steeds meer mensen kiezen voor dit leuke alternatief. We bieden inmiddels een leuk assortiment aan deze ongewenste reclame stickers. Naast de RVS sticker is ons assortiment nu uitgebreid met de Aluminium, Emaille en Messing look Nee Nee sticker en Nee Ja sticker.

Om deze producten beter onder de aandacht te brengen hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Het complete assortiment van de ongewenste reclame bordjes is te vinden op de nieuwe www.Nee-Nee-Stickers.com. Spaar het milieu en kies nu ook voor het leuke en duurzame alternatief voor de sticker.