We zijn iedere dag druk met het maken van onder andere naambordjes, naamborden voor bedrijven en huisnummers. Wat de meeste mensen niet weten is dat we ongeveer de helft van onze tijd besteden aan VvE’s, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven, woningcorporaties en beheerders van appartementencomplexen.

Naamplaathouder bellentableau

Misschien heb je het wel eens gezien. De meeste complexen zijn voorzien van een bellentableau voorzien van huisnummer, naamplaatje en meestal ook een intercom. De kans is groot dat deze door ons is geleverd. Het maken van naamplaathouder of bellentableau wordt eerst uitgetekend en vervolgens geproduceerd. De meeste bellentableaus worden voor onze klanten op maat gemaakt.

De afgelopen jaren hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Veel van deze klanten zijn beheerders van woningcomplexen. Voor deze organisaties verzorgen wij de naamplaat mutaties. Bij iedere mutatie in het geval van bijvoorbeeld een verhuizing moet er een nieuw naamplaatje worden geleverd voor de betreffende bewoner.

Naamplaatjes voor woningcorporaties

Inmiddels hebben we ook woningcorporaties als klant. Voor deze organisaties verzorgen wij alle nieuwe naamplaatjes en vaak ook huisnummers. We hebben voor de woningcorporaties een nieuw systeem ontwikkeld. Hiermee zorgen wij dat zij zelf naamplaatjes kunnen beheren en aanmaken. Dit systeem sluit naadloos aan op onze werkwijze waardoor we snel en efficiënt naamplaatjes kunnen leveren.

Meer dan een bestelsysteem

Bij woningcorporaties liepen we vaak tegen het probleem aan dat het lastig was om de bestellingen van alle naamplaatjes goed te verwerken. Dit was de aanleiding om een nieuw systeem te ontwikkelen. Hierdoor zijn wij nu in staat om grote hoeveelheden order te verwerken en onder de naam van onze klant direct aan de eindklant te leveren. Hierbij wordt er bijvoorbeeld een bedankje en handleiding van de betreffende woningcorporatie meegestuurd.

Ons beheersysteem voor naamplaatjes is speciaal ontwikkeld voor de afname van grotere aantallen naamplaatjes. Omdat het systeem een modulaire opbouw kent kunnen we het aan laten sluiten op de verschillende werkwijze van bedrijven. We vertellen en laten snel meer zien van de mogelijkheden.