Het mooie weer is aangebroken en we zijn met zijn allen weer volop bezig met het huis en de tuin. Ook het naambord krijgt weer alle aandacht en blijft belangrijk ding. Zodra het kwik weer stijgt naar 20 graden en hoger merken wij direct dat er meer bestellingen en vragen binnenkomen. Ook worden we vaak gebeld met vragen over bijvoorbeeld het onderhoud van het naambord.

We zorgen er daarom voor dat je bij ons steeds de laatste trends op het gebied van naamborden terug ziet. Wil je weten met welk naambord je helemaal bij bent? We hebben een top 3 lijst gemaakt van de meest populaire naamborden:

1. Naambord beton

Wie had ooit gedacht dat we een naambord van beton naast de voordeur zouden hangen? Nou wij in ieder geval niet, totdat we een sample zagen. Beton staat voor basic, industrieel en bovendien kan je naamborden van beton zelf ontwerpen.

2. Naambord van messing

Het heeft wellicht een ouderwets imago maar messing is helemaal van dit moment. We zien het steeds meer terug op de gaafste locaties zoals in hippe hotels en clubs. De tijd dat alleen opa & oma een messing naambord aan de deur hadden is voorbij. De combinatie van messing met een verdiept gegraveerde en met de hand ingelakte opdruk maakt je naambord of naamplaatje helemaal af.

3. Naamborden van rvs

Het is al lange tijd een van de meest gevraagde materialen. Een naambord van rvs is niet weg te denken uit het straatbeeld. Naamborden van rvs zijn er veel varianten zoals klein, groot en gebogen. Bovendien voorzien we je naambord van een gegraveerde en dus een permanente opdruk.

Vooral de stijl industrieel en retro lijkt het goed te doen bij de naamborden. Geen toeval als je het ons vraagt. We zien de vraag naar deze stijl bijvoorbeeld ook steeds meer verschijnen in bijvoorbeeld woonwinkels. Met een industrieel naambord naast je voordeur ben je in ieder geval helemaal bij de tijd.