ongewenste reclame bordje

Ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De zwart ongewenste reclame sticker met in het groot Nee Nee of Nee Ja erop. Het zijn de stickers die ervoor zorgen dat je brievenbus niet wordt overspoelt met reclamefolders of huis aan huisbladen. Een op de zoveel brievenbussen heeft wel zo’n sticker.

Een aantal jaar geleden hebben op deze sticker een mooi alternatief gevonden in de vorm van een naambordje. Sindsdien kiezen voor mensen voor een bordje in plaat van een sticker. Een ongewenst reclame bordje is veel mooier dan een sticker en gaat langer mee. We zijn ooit begonnen met twee modellen van rvs met Nee Nee en Nee Ja. Inmiddels is ons assortiment verder uitgebreid en bieden we een ruim assortiment die varieert in materiaal en afmetingen.

Het best verkochte model is nog steeds het Nee Ja bordje van rvs. Op zich is dat niet zo gek want de meeste brievenbussen zijn tenslotte gemaakt van rvs. Naast de Nee Nee en Nee Ja bordje bieden we nu ook Ja Ja bordjes.

Ja-Ja sticker wordt ingevoerd in Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft als eerste de knoop doorgehakt. Vanaf 2018 wordt het verboden om in Amsterdam ongewenst reclamedrukwerk te verspreiden. Enkel de brievenbussen die zijn voorzien van een Ja Ja sticker of bordje op de brievenbus krijgen nog reclamefolders. Op deze manier verwacht Amsterdam de hoeveelheid oud papier te beperken en het milieu te sparen.

Het initiatief komt van de de Partij van de Dieren. Zij hebben een initiatiefvoorstel gedaan die inmiddels is aangenomen. Het idee om niet klakkeloos reclamefolder te verspreiden is vrij logisch. Wij verwachten dat een succes zal worden in dat na Amsterdam snel veel andere gemeenten zullen volgen.

Nee-Ja, Ja-Ja en Nee-Ja bordjes voor op de brievenbus

De vraag is hoe lang het nog duurt voordat andere steden het beleid omtrent reclamedrukwerk gaan aannemen. Wij zijn in ieder geval voorbereid en bieden inmiddels naast de standaard bordjes nu ook de Ja-Ja bordjes aan. Deze bordjes hebben dus het tegenovergestelde doel en zorgen ervoor dat je wel post blijft ontvangen.

Ons assortiment van brievenbus bordjes is compleet. De bordjes zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen zoals ongewenste reclame bordjes van rvs, kunststof (in de kleuren goud en zilver), emaille, aluminium en sinds kort ook van messing. We bieden de bordjes niet alleen in verschillende materialen maar ook in verschillende afmetingen. Zo bieden we voor iedere brievenbus wel een passend plaatje.

Ook maken we grotere series op maat om deze passend te maken voor naamplaathouders of andere houders bij bijvoorbeeld appartementen.