Naamplaat op maat

Soms heb je een naamplaatje met een specifieke afmeting nodig. Wil je een naamplaatje op maat laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen naamplaatjes in vrijwel iedere afmeting maken. Voor veel producten geldt zelfs dat ze standaard op maat worden gemaakt.

Op maat gemaakt al vanaf één stuk

Omdat veel materialen op maat gemaakt kunnen worden is het meestal mogelijk om een naamplaatje op maat te leveren. Dat kan al vanaf één stuk zonder hoge extra kosten. Een op maat gemaakt is bij sommige producten zelfs niet eens duurder dan een standaard afmeting. Het is wel lastig om voor iedere afmeting een prijs te melden. Vraag ons daarom even naar wat de mogelijkheden en prijzen zijn.

Naamplaatjes met specifieke afmeting

We kunnen naamplaatjes maken met een specifieke maatvoering. Dat is handig want veel naamplaatjes hebben een afwijkende afmeting. Denk bijvoorbeeld aan naamplaatjes voor een bellentableau, naamplaathouder, aanwezigheidsbord, voor op een sokkel of een hobby project.

Naast een maat kan het ook zijn dat de boorgaatjes op een bepaalde plaats moeten komen of dat er specifieke wensen zijn wat betreft de kleur of letters. We kunnen meestal iedere vraag beantwoorden.

De materialen

De materialen kunnen variëren van bijvoorbeeld Aluminium mat, glanzend, rvs look of in kleur. We kunnen ook kunststof zoals resopal, graflux of acrylaat op maat maken. Daarnaast zijn er nog een tal van andere materialen en varianten die kunnen worden geleverd. Zelfs rvs kan in een specifieke maatvoering worden gemaakt.

Zoals je ziet is er ontzettend veel mogelijk. Het is meestal verstandig om even te overleggen wat de mogelijkheden zijn.