Deurbordjes

Deurbordjes zijn ideaal om de functie van verschillende ruimtes aan te geven. Gebruik ze bijvoorbeeld op kantoor, praktijk of restaurant. Wij bieden deurbordjes in verschillende maten en materialen. 

Staat het gewenste bordje deurbordje er niet tussen? Dat is nooit een probleem omdat alle bordjes standaard al op maat worden gemaakt. 

Alle deurbordjes kunnen snel en eenvoudig op de deur worden bevestigd middels de zelfklevende achterzijde. 

Deurbordjes

Deurbordjes zijn handige kleine bordjes voor bijvoorbeeld bevestiging op de deur. Voor vrijwel ieder deurbordje bent u bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Wij maken deurbordjes van diverse materialen zoals Aluminium en Kunststof. Handig voor op uw voordeur of als bewegwijzering op kantoor.

Deurbordje met eigen tekst

Wilt u een deurbordje met eigen tekst? Dat is mogelijk! Vrijwel alle producten worden voor u op maat gemaakt en voorzien van een eigen tekst. Een deurbordje op maat is voor ons standaard. Het is daarom mogelijk om een deurbordje geheel naar wens te maken.

Flexibel, voordelig en veelzijdig

Bij NaambordenCentale maken wij deurbordje al vanaf 1 stuk. Bij grotere aantallen gelden meestal voordeligere prijzen. Naast ons assortiment aan standaard afmetingen bieden wij ook afwijkende maten. Liever een andere afmeting? Neem contact met ons op.

Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.