Amsterdam gaat over op Ja-Ja sticker

Amsterdam gaat over op Ja-Ja sticker

18-04-2017

De gemeente Amsterdam gaat een nieuwe regelgeving omtrent huis-aan-huis reclame invoeren. Het initiatiefvoorstel dat vorig jaar voor de Partij van de Dieren werd gedaan is aangenomen.

Concreet betekent dit dat er naar verwachting later dit jaar (nader te bepalen datum) geen willekeurige huis-aan-huis reclame meer op de mat zal vallen. Enkel brievenbussen die zijn voorzien van een ja-ja-sticker of ja ja bordje ontvangen dan nog reclamefolders.

In de huidige situatie is het zo dat mensen met een ongewenste reclame sticker of bordje geen reclame ontvangen. In de nieuwe situatie wordt dit omgedraaid en zal niemand meer reclamefolders ontvangen mits er een ja/ja bordje is geplaatst.

Vooralsnog is het bij ons nog niet bekend of deze regel ook in andere gemeenten wordt ingevoerd. Al verwachten wij dat dit naar verloop van tijd wel zal gebeuren.

Woon je in de gemeente Amsterdam en wil je zeker zijn dat je reclamefolders blijft ontvangen? Kies dan voor het Ja Ja bordje van rvs, kunststof, aluminium of emaille.

Bekijk assortiment Ja-Ja gewenste reclame bordjes

Notitie opslaan

  • (will not be displayed)

* Verplichte velden

« Terug
© Developed by CommerceLab